Pages

Wednesday, December 22, 2010

KEPUTUSAN PMR ESOK????

Salam sayang anak-anak dan teman-teman....
Orang yang berjaya dalam hidup adalah orang yang nampak tujuannya dengan jelas dan menjurus kepadanya tanpa menyimpang.
Esok result PMR akan keluar....malam ini mesti ramai calon-calon PMR 2010 tak lena tidur...tak lalu makan...asyik berpeluh .....asyik sakit perut. Normal tu....masa cikgu dulu pun sama....takut yang amat. Bimbang kalau tak lulus macam mana...ugutan mak kalau gagal kahwin le jawabnya....Kalau best friend kita dapat result lagi best...camna....kalau boyfren/girlfren result lebih cemerlang camna....dapat ke hadiah lumayan yg ditawarkan oleh ayah.....issshhhhh byk nak fikir....
Walau apapun keputusan yang bakal diperolehi esok, cikgu doakan yang terbaik buat kalian semua...terutama ex-student SKSS...Bagi teman-teman yang ada anak yang tak leh tido malam ni....pun doa saya semoga kecemerlangan akan berada di pihak kalian..Insya Allah.

1 comment:

  1. Semoga berjaya buat semua anak-anak murid cikgu yg pernah menuntut di SK Sri Skudai.....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget