Pages

Friday, July 22, 2011

Sepotong Cake Coklat.....

Salam sayang anak-anak dan teman-teman.......hidup ini seperti sekotak coklat, kita tidak tahu  apa yang akan kita hadapi.Hari ini hari lahir orang yang tersayang...... 
 sentiasa bersama aku waktu susah dan senang
                Sentiasa menyokong sehingga aku berjaya
            Tak jemu memberi kasihnya....
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
Semoga panjang umur dan murah rezeki....
thanks Mr Google....

Tapi tak boleh celebrate lagi sebab
 dia outstation la plak...
So....aku menikmati sepotong cake coklat
sambil mengenang semua saat manis bersama....
kan kita kenal dari sekolah lagi...
Coklat ni kalau nak menikmati keenakannya
 kena makan pelan-pelan.
Bila tiba ulang tahun kelahiran....agak-agaknya apa perkara basic yang diinginkan...
1. Mesti la cake...pulut kuning pun sedap + rendang mak buat
2. Suprise party
3. Hadiah besar-besar...kalau kecil ...pastikan mahal ye..hehehehe
4. Orang-orang tersayang untuk share kegembiraan
5. Doa/Card/ucapan kat FB/SMS
6.Balloon....deco2 bagi nampak meriah
7. Makan kat tempat best-best... Lagi...?
Perkara yang tak diinginkan..... sudah tentu la orang lupa bila birthday kita........
Selamat Ulangtahun juga pada semua yang menyambut birthdaynya hari ini....apa agaknya hadiah yang kita inginkan untuk birthday kita kali ini.....errmmmmmm.....

3 comments:

  1. rasa-rasa tahun ni.....nak hadiah yang sekian lama idamkan...dah ada dalam fikiran cuma...nak kena pilih...

    ReplyDelete
  2. TQ Syg..... dah dekat kul 1 ni. Syg...dah kul 1 ni. Syg...dah kul 1 5minit ni..... Happy birthday to me....

    ReplyDelete
  3. Sorry....benar-benar lupa....hahahaha....bukan tak nak wish....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget